Monday, 5 November 2012

senarai peserta dan pemenang GA tiba2..

As salam..

Setelah check komen dan like kat facebook..yang mana penyertaan ade kedua2 ni, dan menepati syarat2nya..baru penyertaan dikira sah ye..

ok, ade 6 penyertaan yg sah semuanya..

Dan..pemenangnya!


no. 4, 2, 6, dan 3!
ok, update pos adress cepat ye kat komen sini..

then, bg yg x menang or penyertaan tak tersenarai.. janagn putus asa tau..
ade yg lambat bape minit (xpe..nnt join next ga lg tau..jgn la unlike..sedih sy..huu) , ade yang x tersenarai (mungkin masa like kat widget tu, korang tengah x login fb sekali)..
Sangat berterima kasih atas sokongan korang semua..

Saya nak buat GA ringkas lagi..dah jumpa barang baru masa kemas2 nak pindah ni..daripada semua masuk encik tong, baik sy buat ga..kot2 ade yg sudi kan.. :)
nanti sy updet..
wassalam.. 

6 comments:

IntaNBerliaN said...

tahniah pd pmenang

Anonymous said...

tahnaih pad pemenang!

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah pd pemenang..haha wani lewat bapa minit jer

C'Jai said...

Alaaaaa ima...apasal akak taktau.....tu la wat tiba2...hehe... tu la namanya rezeki...kan...kalau dah bukan fezeki ada je aral.... peaceeee yoooooo...

C'Jai said...

Tahniah pd pemenang yg bertuah..:-)

SHAHZEE said...

tahniah kpd yg menang..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...