Thursday, 12 June 2014

Anak-anak Dara Cilik dah Pandai Shopping!


As salammualaikum wbt...

Gambar ni dah 3 weeks lepas kot. (hahah..memang banyak gambar dah kepam simpan dalam draf. :p)
Window shopping je. Kat Dataran Pahlawan Mall. Dalam butik vinnci, padini.. :) Aleesya bukan main excited kan...memang macam gegirl yang dah remaja gi shopping.. Tersengih saya melihat gelagatnya konon-konon shopping.. ;) Adik Aneesa mengikut je laaa.. :p

Time tak boleh tahan, Aleesya ambil baju yang display gantung2 kat hanger tu, dia pergi acukan kat badan dia.. satu2 dia acu.. "ohhh..yang ni besar sikit. Hah! yang ni mmg fit dengan Aleesya. Cantik kan mummy?!"
Try glasses pulakkk... "wah..macam model tak aleesya??" haihh..wahai anak, mana la belajar ni.hahaa..mummy bukan kaki shopping. Tak tau macam mana Aleesya boleh terjebak macam tu. But, its sooooo cute my dear Aleesya. Tak sempat snap gambar situasi2 yang lain2. Sebab khusyuk n teruja mummy melayan kerenah anak dara ni. hihihi .... :)




1 comments on "Anak-anak Dara Cilik dah Pandai Shopping!"

sue zainun on 13 June 2014 at 09:03 said...

hihi pandai bergaya nih:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men