Wednesday, 15 April 2015

Ceramah di Sekolah PASTI


As salammualaikum wbt.. :)

Malam Sabtu minggu lepas, ada ceramah "Keluarga Beriman" oleh PU Azman. Saya plan nak pergi bawa anak-anak. Lama tak pergi dengar ceramah live sejak ada anak kecil-kecil ni. Lagipun Aleesya request nak pergi juga, sebab dia kata tak pernah pergi tengok ceramah, dia tak tahu ceramah tu macam mana. Saya pun tunjuk la kat youtube macam mana ceramah tu. Dan memang dia nak pergi. ;)

Mula-mula, saya plan pergi dengan anak- anak je. Sebab daddy ada kerja, dan malam pula ada event kayuh basikal. Last minit daddy cancel sebab anak-anak tersayang excited nak pergi. So, daddy nak pergi sama-sama. :)


Sejuk hati tengok ustaz cilik saya ni.heheh..
'Khusyuk' dengar ceramah dia ni.haha..

Tengok...khusyuk dia main tikar ni.hahahah.. Jauh pergi, sedar-sedar mommy takde di sisi dia mengelabah. Pastu merangkak ke pangkuan pergi salah orang. ;')

Kakak Aleesya mana???


Mengendeng duduk kat cikgu kelas dia. Amboi kemain peluk cikgu. Hahah..macam-macam! :p

Selfie-wefie...


Alhamdulillah.. :)

0 comments on "Ceramah di Sekolah PASTI"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men