Sunday, 17 May 2015

DIY Paint Colour for kids


As salammualaikum wbt... :)

Antara aktiviti kegemaran kanak-kanak, bermain warna. Biasanya kalau beli water colour tu, memang kejap je habis. Jadi, kali ni kita buat je sendiri. Sangat berbaloi dan puas hati. 
Boleh buat banyak..Selamat, non-toxic, kalau termakan pun takpe tau..hehe.


Saya ada kongsikan resipi, how to make paint colour dalam video ni. Cubalah.. ;)


Awal-awal dah try masuk mulut..haha. Nasib baik kaler ni mom buat sendiri. Jadi tau la apa bahan yang selamat tertelan. ^_^"

Banyak juga anak-anak ni lukis hari tu. Takde snap pula. Nanti mom snap update lain ye. 



0 comments on "DIY Paint Colour for kids"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men