Wednesday, 3 June 2015

Doktor di dunia si cilik


As salammualaikum wbt...

Hari ni lama pula anak-anak ni syok main doktor-doktor. Macam-macam request dengan mom nak keperluan itu ini untuk jadi macam 'real' doktor.

Hasilnya...

Seronok Aleesya dan Aneesa main. 
Alham mana????

Kalau dua orang kakak ni khusyuk bermain, sudahnya Alham main dengan mom je la. Hahah.. Takpe..mom suap watermelon je. Perut kenyang, hati girang.. ;)

Serius dan berdedikasi menjalankan 'tugas'. :)

Nak pakai tudung pula. Maybe sebab kat hospital hari tu, ramai doktor dan nurse yang pakai tudung. ;)

My hubby selalu tanya anak-anak "dah besar nak jadi apa? Nak jadi doktor tak?"
In shaa Allah moga-moga termakmul doa daddy at least salah seorang anaknya jadi doktor. Ameeen... :)

0 comments on "Doktor di dunia si cilik"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men