Sunday, 7 June 2015

Masak kicap versi lain sesedap rasa


As salammualaikum wbt..

Masak apa hari ni? Dah buntu nak masak apa sebenarnya ni. Nak simple tapi sedap.. Taknak makan luar. Sebab my hubby dah mesej rindu nak makan makanan mummy..hahaa..

 
Semalam dah puas makan ikan bakar, seafood segala kat Sabak Awor, Muar. 
(Terima kasih sayang sudi belanja my parents...love u!)
Kelmarin dah makan Chicken Rice Shop. Lately ni banyak my hubby layan kerenah saya nak makan luar kan. Hehe.. :p

So, kita masaklah ye.. Lagipun awal pag dah kemas peti ais, jadi semangat sikit nak ber'kungfu' kat dapur.hahah..

Masak kicap je pun.. Tapi dah bosan masak kicap biasa. Jadi kita alter jadu lain sikit lah. Tak tau la memang wujud ke resipi macam ni. Saya pun tak done nak check resipi. Main campak-campak apa yang ada kat dapur. 

 
Rasa memang sedap (bukan puju diri tau). My hubby pun suka. Jadi, kita masuk resipi reka reka sesuka hati ni dalam list. Masak pun tak susah (itu yg penting). 

Ok, sekian.. Nak siap-siap pergi jalan-jalan kat KLIA 2. ;)

0 comments on "Masak kicap versi lain sesedap rasa"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men