Sunday, 1 January 2017

Orientasi Prasekolah Aneesa


Bismilah.. As salammualaikum wbt...

Alhamdulillah, Aneesa layak untuk masuk ke prasekolah. Bedebar-debar mmy tunggu surat tawaran ke prasekolah.

Semalam, 31/12/16 hari orientasi sekolah kebangsaan. Jadi, mmy bawa Aneesa untuk sesi orientasi dan selesaikan bayaran yuran tahun 2 kakak Aleesya.



Syukur semuanya berjalan lancar. Kali ni mmy dan Aneesa je.
Daddy bawa kakak Aleesya dan Alham terus ke rumah ummi (my MIL) sebab pagi tu ada kenduri khatam Al-quran dan hari lahir abang Aniq (my kids cousin).
Lepas habis je orientasi, terus mmy dan Aneesa ke rumah ummi. Tapi majlis dah habis, datang makan je..hehe. (^_^')




Bermulalah sesi sekolah tahun 2017. 
Mmy nak atur jadual semula. Nak prepare balik apa yang patut.
Harap semuanya berjalan lancar.

Alhamdulillah... Allah beri kesempatan masih berpeluang melangkah ke tahun 2017.
Anak-anak juga melangkah setapak lagi perkembangan ke tahun baru. 

Mmy pun berdebar menanti baby 2017 ni. :p


Love,
Mmy Eima..~

0 comments on "Orientasi Prasekolah Aneesa"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men