Thursday, 5 April 2018

Throwback moment Afeera 1 Tahun


Bismillah.. As salammualaikum wbt.. :)

Alhamdulillah 13 Januari 2018, ikut kalendar masihi genap setahun Afeera lahir. Tak dapat buat kenduri di rumah masa birthday Afeera 1 tahun ni. Last minit, kami perlu ke Medan Indonesia untuk majlis perkahwinan sepupu daddy.

Apa-apapun, moment 1 tahun untuk Afeera masih ada. Sambut di airport je sementara nak tunggu depature.


Kek personal untuk Afeera. Tapi bukan Afeera yang makan pun. Kek kecil.cinonet kena serbu kakak Aleesya, Aneesa and Alham. Hihihi..


Dress yang Afeera pakai ni, turun temurun yang Kakak Aleesya dan Aneesa pakai masa umur satu tahun juga. :) 
Nanti mommy cari balik gambar masa kakak-kakak satu tahun pakai dress yang sama tu. ;)


Random selfie dengan birthday girl.


Perkembangan Afeera sepanjang setahun ni, Afeera membesar dengan sempurna. Syukur alhamdulillah..  
Dah pandai jalan, mula nak berborak dengan bahasa dia, gigi dah banyak dan macam-macam lagi. 

Moga AfeeraNufayla diberi kesihatan sempurna dan ceria, sentiasa dalam lindungan Allah serta terus menjadi anak solehah yang berjaya cemerlang dunia dan akhirat. Aamiiin...

Love,
Mommy_ima~ :)




0 comments on "Throwback moment Afeera 1 Tahun"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men