Sunday, 7 July 2013

Birthday Party Anak Susuan


As salammualaikum..

Malam tadi malam minggu..anda buat apa? Mesti masing2 bz spend time dgn famili tercinta kan? :)

Kami ada buat sikit majlis di rumah mil ni. Majlis harijadi Syaurah (cousin Aleesya & Aneesa yang sebaya dengan Aneesa). Syaurah ni lahir awal 3 minggu je. Dulu saya pernah cerita tentang Syaurah, anak susuan saya.. :) 

Syaurah lahir 26/7. Tapi buat awal sebab tarikhnya masih jatuh pada hari puasa. Ye lah, tahun lepas semasa harijadi tahun pertama pun bulan puasa. Mmg takde sambut pun.just tumpang kek sekali dengan Aneesa, sebab birthday Aneesa tahun lepas jatuh pada malam raya dah. Tu pun mmg takde sambut, just potong kek. ;) so, kali ni buat lebih meriah sikit la. Jom layan gambar sikit.. (belum sempat nak upload gambar dslr my hubby, nnt senang saya sorting n upload lagi) ni kira  teaser tak teaser sangat la..haha. 

Selamat Hari Lahir Syaurah! Moga jadi anak yang solehah, taat perintah Allah, taat ibu bapa, bijak dan berjaya dengan cemerlang dunia akhirat ye sayang... :)


Hari ni 7/7, ulangahun perkahwinan ibu dan ayah mertua saya. Sekalikan majlis berlangsung malam tadi. Still romantik..masih terserlah kasih sayang yang kuat. :) semoga berkekalan hingga ke jannah. Amiiinn..


Haa..my hubby (dari kiri) dengan mak biras, dan biras saya (suami kakak ipar). Sambut belated birthday, dan upcoming birthday my hubby juga.. Oh ye, birthday my hubby 9/7. Nak bagi apa ye??still no idea n tak berkesempatan nak cari. Takyah la syg yeee..sbb hari yg bukan hari jadi pun selalu saya buat suprise belikan hadiah kan..kan..?hikhik. :p

Tara....barney and friends and us! :)

Ok, lain kali saya bersiaran lagi, untuk bercerita lagi..dan lagi.hihi.. In shaa Allah. :)

1 comments on "Birthday Party Anak Susuan"

IntaNBerliaN on 9 July 2013 at 08:05 said...

wah, meriah betoi sambutan ni.. bestnya... happy bzday (26/7) utk syaurah n eppy anniversary utk MIL & FIL ima n happy bzday utk hubby ima jugak :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

ONE Family Memories... © 2009 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | Images by Tadpole's Notez | Blog Templates created by Web Hosting Men